Χρώμα για γυαλί

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Vitro 150º 37ml

Xρώμα για γυαλί σε 12 αποχρώσεις.Το Vitro 150º μπορεί να ψηθεί για να παραμένει ανθεκτικό στο πλύσιμο.Οδηγιες χρήσης : 1.Zωγραφίστε την επιφάνεια με τα Vitro 150º και αν χρειαστει αραιώστε τα με νερό ή με το 806. 2.Περιμένετε ενα 24ωρο για να στεγνώσουν τα χρώματα πλήρως. 3.Ψήστε τα σε φούρνο για 30λεπτά στους 150 βαθμους.Βγάλτε τα απο το φόυρνο και περιμένετε μέχρι να κρυώσουν! 4.Καθαρίστε τα πινέλα με νερό και σαπούνι.Τα Vitro 150ºειναι ιδανικά για γυαλί ,πορσελάνη ,ξύλο,κεραμικό κ.α.Τα χρώματα μπορούν να αναμειχθουν μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων!
€2,20 με ΦΠΑ

Glass Enamel 37 ml

Χρώμα για γυαλί με εφέ σμάλτου σε 25 ζωηρές αποχρώσεις και 6 μεταλλικές. Tα χρώματα δίνουν ένα λαμπερό καλυπτικό αποτέλεσμα και είναι ιδανικά για να αναμειχθούν μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας μοναδικών αποχρώσεων! Γρήγορο στέγνωμα σε 1-8 ώρες. Ιδανικό για γυαλί, ξύλο, plexi glass, πορσελάνη, κεραμικό κ.α. Διαλύονται με νέφτι.
€2,20 με ΦΠΑ

Acrilex Glass Varnish 37ml

Διάφανα χρώματα για εφέ βιτρώ σε 25 φωτεινές, ζωηρές αποχρώσεις. Κατάλληλα για επιφάνειες όπως γυαλί, πλαστικό, πλέξι γκλάς, πορσελάνη, κεραμικό, ξύλο κ.α. Γρήγορο στέγνωμα σε 1-8 ώρες. Το καθάρισμα των πινέλων γίνεται με white spirit ή διαλυτικό. Έτοιμο για χρήση αν και αραιώνονται με το 500 ή με white spirit ή διαλυτικό. Tα χρώματα αναμειγνύονται μεταξύ τους για τη δημιουργία των δικών σας αποχρώσεων!
€2,20 με ΦΠΑ

DECO' Glass Paint, 30 ml

Η σειρά DECO Professional Glass Paints αποτελείται από 13 διαφανή και 3 αδιαφανή χρώματα, τα οποία είναι όλα κατάλληλα για ανάμιξη μεταξύ τους. Το γυαλί που θα διακοσμηθεί πρέπει να καθαριστεί πολύ καλά και να απολυπανθεί με λίγο αλκοόλη ή ακετόνη (μεθυλοκετόνη). Είναι καλύτερα να ζωγραφίσετε την επιφάνεια επίπεδη για να αποφύγετε το στάξιμο του χρώματος. Η διαδικασία στεγνώματος DECO είναι πολύ πιο αργή από άλλα χρώματα γυαλιού που διατίθενται στην αγορά. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από το πάχος του εφαρμοζόμενου στρώματος και είναι περίπου 48 ώρες. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να καθαρίσετε τη διακοσμημένη επιφάνεια και μην χρησιμοποιείτε υγρά και απορρυπαντικά που μπορεί να περιέχουν αραιωτικά.
€3,90 με ΦΠΑ

Pebeo Cerne Relief Paste, 20ml

Τα περιγράμματα Pebeo Cerne Relief χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία περιγραμμάτων ή γραμμών για μίμηση σμάλτου και εφέ βιτρό. Αυτό το παχύρρευστο χρώμα έχει σχεδιαστεί για χρήση με τα χρώματα Pebeo Ceramic και Vitrail. Το λεπτό άκρο απλικατέρ κάθε σωληναρίου 20 ml κάνει τις καλύτερες λεπτομέρειες και το χρώμα στεγνώνει στον αέρα! Αφήστε τουλάχιστον τριάντα λεπτά στεγνώματος πριν εφαρμόσετε τα χρώματα Pebeo.
€3,20 με ΦΠΑ