Kolibri Series 87813

Πινέλα εξαιρετικής ποιότητας για λάδια και ακρυλικά χρώματα, είναι κατασκευασμένα από ειδικό συνθετικό μείγμα τριχών -απομίμηση μαγκούστας. Στρόγγυλη τρίχα, μακριά λαβή.
Κατασκευαστής: Κolibri
Διαθεσιμότητα: Please select required attribute(s)
Κωδικός προϊόντος(SKU): Κ-87813
*
€3,80 με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Λαδοπαστέλ Art Aspirer

Μέγεθος: 10mm x 71mm/ τεμ Χαρακτηριστικά: 1. Επαγγελματικό λαδοπαστέλ πολύ καλής ποιότητας, άοσμο 2. Καθαρίζεται εύκολα, πλένεται 3. Ζωντανά χρώματα, δεν ξεθωριάζουν 4. Δερματολογικά ελεγμένο, μη τοξικά 6. Πολύ καλή κάλυψη και γρήγορο στέγνωμα
€0,84 με ΦΠΑ

Schmincke Aκρυλικά PRIMAcryl® 60ml

Τα PRIMAcryl®, η κορυφαία σειρά ακρυλικών της Schmincke, προσφέρεται για ζωγραφική υψηλών απαιτήσεων. Χρησιμοποιώντας μόνο χρωστικές υψηλής ποιότητας, τα PRIMAcryl® πετυχαίνουν μέγιστη αντοχή στο φώς και ένα αποτέλεσμα λαμπρό, στιβαρό και αδιαφανές. Το αποτέλεσμα μετά το στέγνωμα δεν παρουσιάζει διαφορά στην απόχρωση ή στη στιλπνότητα σε σχέση με το νωπό χρώμα. Σε 84 αποχρώσεις.
€7,99 με ΦΠΑ

Tελάρα Αtlantis

Τελάρο με προετοιμασμένο καμβά, καρφωμένο στο πίσω μέρος. Καμβάς από βαμβάκι και πολυεστέρα (280gr/m2) προετοιμασμένος με gesso. Πάχος τελάρου στο πλάι 18mm. Έτοιμο για χρήση και ιδανικό για όλες τις τεχνικές. Στα μεγέθη 10x10, 7x10, 6x8, 5x7cm το τελάρο στο πλάι έχει πάχος 12mm.
€0,60 με ΦΠΑ

Schmincke AKADEMIE® Acryl color 500ml

Τα AKADEMIE® Acryl color είναι η σειρά ακρυλικών της Schmincke σχεδιασμένη να καλύπτει εξίσου τις ανάγκες αρχάριων αλλά και προχωρημένων στο χρώμα. Σε 36 αποχρώσεις, η σειρά προσφέρει μεγάλη αντοχή στο φως και ένα λαμπρό και έντονο αποτέλεσμα! H ευρεία γκάμα των AKADEMIE® Acryl color περιλαμβάνει μεταλλικές αποχρώσεις (όπως χρυσό και ασήμι), καθώς και 2 διαφορετικές αποχρώσεις λευκού (buff titanium και titanium).
€14,90 με ΦΠΑ