Πινέλα για ακρυλικό

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Da Vinci Cosmostop Spin Watercolour, 5580

Πινέλο με άριστης ποιότητας συνθετικές ίνες και με εξάγωνη βάση για καλύτερο κράτημα στο χέρι. Ιδανικό για ζωγραφική με ακουαρέλες, μελάνες, ακρυλικά αλλά και αγιογραφία.
€4,70 με ΦΠΑ

Da Vinci COSMOSTOP-SPIN Rigger, 1280

Η ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕΙΡΑ ΠΙΝΕΛΩΝ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΚΑΡΙΣΜΕΜΗ ΛΑΒΗ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΟΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ.
€6,10 με ΦΠΑ

Daler Rowney Graduate Rigger

Η σειρά Graduate προσφέρει 6 διαφορετικά μείγματα τριχών που περιλαμβάνουν φυσικά, συνθετικά και μείγματα φυσικών και συνθετικών. Το πινέλο είναι κατάλληλο για αγιογραφία, ζωγραφική με ακουαρέλες, ακρυλικά, μελάνη, gouache κλπ.
€3,95 με ΦΠΑ

Da Vinci SYNTHETIC, 3374

Αυτά τα πινέλα ζωγραφικής γενικής χρήσης είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ελαστική, γκρι συνθετική ίνα και πείθουν όχι μόνο για την ελκυστική τιμή τους αλλά και για την εμφάνισή τους. Κατάλληλα για λάδι, ακρυλικό, τέμπερα κλπ. Διεθνή μεγέθη νο. 2 έως 16
€2,10 με ΦΠΑ

Da Vinci SYNTHETIC round, 3373

Αυτά τα στρόγγυλα πινέλα ζωγραφικής γενικής χρήσης είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ελαστική, γκρι συνθετική ίνα και πείθουν όχι μόνο για την ελκυστική τιμή τους αλλά και για την εμφάνισή τους. Κατάλληλα για λάδι, ακρυλικό, τέμπερα κλπ. Διεθνή μεγέθη νο. 0 έως 16
€1,70 με ΦΠΑ

Kreator Studio Series 6432

Λοξό πινέλο με συνθετική τρίχα, κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, gouache κλπ.
€2,95 με ΦΠΑ

Kolibri Series 77813

Πινέλα εξαιρετικής ποιότητας για λάδια και ακρυλικά χρώματα, είναι κατασκευασμένα από ειδικό συνθετικό μείγμα τριχών -απομίμηση μαγκούστας. Πλακέ πινέλο, μακριά λαβή.
€3,80 με ΦΠΑ

Kolibri Series 87813

Πινέλα εξαιρετικής ποιότητας για λάδια και ακρυλικά χρώματα, είναι κατασκευασμένα από ειδικό συνθετικό μείγμα τριχών -απομίμηση μαγκούστας. Στρόγγυλη τρίχα, μακριά λαβή.
€3,80 με ΦΠΑ

Kolibri Series 7408

Τα πινέλα Kolibri serie 7408 είναι κατάλληλa για ακρυλικό και λάδι Σταθερή, υπερελαστική, συνθετική πλακέ τρίχα Κοντή λαβή από βερνικωμένο ξύλο καρυδιάς
€3,10 με ΦΠΑ

Daler Rowney Graduate Liner, no.10/0

Η σειρά Graduate προσφέρει 6 διαφορετικά μείγματα τριχών που περιλαμβάνουν φυσικά, συνθετικά και μείγματα φυσικών και συνθετικών. Το πινέλο είναι κατάλληλο για αγιογραφία, ζωγραφική με ακουαρέλες, ακρυλικά, μελάνη, gouache κλπ.
€3,95 με ΦΠΑ

Daler Rowney Graduate Spotter Brush, no.10/0

Πινέλο λεπτομέριας, κατάλληλο για ακρυλικά, μελάνη, gouache, λάδι κλπ.
€3,85 με ΦΠΑ

Πινέλο Αγιογραφίας Κreator Studio 6435

Μακρύτριχο πινέλο απο συνθετική τρίχα.
€2,50 με ΦΠΑ

Πινέλο Αγιογραφίας-JY

Μακρύτριχο πινέλο απο συνθετική τρίχα.
€2,50 με ΦΠΑ

Πινέλο αγιογραφίας

Mακρύτριχο πινέλο απο συνθετική τρίχα. Ιδανικό για αγιογραφία, ακουαρέλα, ακρυλικό, μελάνι, gouache κτλ.
€2,90 με ΦΠΑ €1,90 με ΦΠΑ

Kolibri Series 8405

Τα πινέλα σειράς 8405 είναι κατάλληλα για ακρυλικό και λάδι. Έχουν σταθερή, συνθετική στρόγγυλη τρίχα εξαιρετικής ποιότητας και κοντή λαβή.
€3,30 με ΦΠΑ

Kolibri Series 8882

Στρόγγυλο πινέλο με συνθετική μαύρη τρίχα υψηλής ποιότητας, ιδανικό για αγιογραφία, μικρογραφία και ζωγραφική λεπτομέρειας. Κατάλληλο για λάδι, ακρυλικό, τέμπερα και ακουαρέλα.
€3,80 με ΦΠΑ

Kolibri Series 1708

Oβάλ, πλακέ πινέλο με μαλακή συνθετική τρίχα υψηλής ποιότητας. Κατάλληλο για ζωγραφική με ακουαρέλα, ακρυλικό αλλά και λάδι.
€3,10 με ΦΠΑ

Kolibri Series 7008 CH

Πλακέ πινέλο με μαλακή συνθετική τρίχα υψηλής ποιότητας. Κατάλληλο για ζωγραφική με ακουαρέλα, ακρυλικό αλλά και λάδι.
€3,30 με ΦΠΑ